Tweede editie ‘Voorspellen VVM 1’ in volle gang!

Het ‘Voorspellen van VVM 1’ werd vorig seizoen voor het eerst georganiseerd door Wout Klein Goldewijk. Na het mooie aantal deelnemers van 51 (dit leverde VVM bijna 400 euro op), hopen we ook dit seizoen een mooi aantal te halen. Hieronder nogmaals kort de uitleg:

Het idee is om een leuk spel in het leven te roepen waarbij er met een kleine inleg gespeeld wordt. Dit gaat om een eenmalige inleg van €10,- voor het hele seizoen waarvan er 75% naar VVM gaat en de overige 25% naar de uiteindelijke winnaars van dit spel. Bedoeling van het spel is simpel: de 13 teams uit de competitie van Mariënveld 1 op een volgorde zetten waarvan jij denkt dat de eindstand zal worden aan het eind van de competitie. Deelname aan dit spel is pas definitief als jouw formulier, inclusief de 10 euro inleg, in de bak zit achter de bar bij de BMV. Betaling mag ook persoonlijk bij Wout worden afgegeven.

Uiteraard is dit spel opengesteld voor iedereen die daar aan mee wil doen, de invulformulieren liggen op de bar in de BMV. Veel plezier en succes alvast en hopelijk wordt het deelnemersaantal van afgelopen seizoen overtroffen!